JIAXING BEIHUA polimér ADDITVES CO., LTD.

342343

rekrutmen

bakat gagasan

 

Urang taat kana konsép employing jalma munggaran. Unggal jalma Beihua kedah ngartos tur abide ku standar profésional dasar. Urang kudu boga tingkat luhur prestasi budaya jeung kualitas bisnis alus, sarta bisa digawé babarengan kalayan Beihua dina kapal sarua jeung gawé teuas. Aksara; Urang taat ka prinsip kompetisi adil jeung séhat, tur nyadiakeun hiji platform ngembangkeun proyek alus teuing pikeun tiap bakat; kami nyadiakeun unggal pagawe kalayan santunan kalapa jeung kauntungan, sampurna ngembangkeun jeung latihan kasempetan pribadi, pamutahiran Kontinyu di lingkungan gawé nangtang pikeun nilai maksimum! .

Recruitment Information

posisi

jumlah

rinci pakasaban

waktos siaran



WhatsApp Online Chat!