JIAXING BEIHUA polimér ADDITVES CO., LTD.

JXBHgran vulkanisasi Accelerators Masterbatch MBTS (DM) -75

Pondok Description:

HTB1YUFLoASWBuNjSszdq6zeSpXaE


  • FOB Harga: US $ 0,75 - 6,5 / kilogram
  • Min.Order kuantitas: 5000 kilogram / kilogram
  • Suplai Kamampuhan: 5000 kilogram / kilogram per Minggu
  • Rincian bungkusan: Kanggo 25kg / kotak
  • Port: Ningbo port
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Jenis produk:
    partikel koloid vulkanisasi akselerator
    penampilan:
    partikel beige
    kapadetan:
    Ngeunaan 1.27g / cm3
    bungkusan:
    25 kg / kotak
    Jumlah CAS:
    120-78-5
    aplikasi: 
    Kembangan, selang, Conveyor Beubeur, Soles
    Time sampel:
    3-5 poé
    Waktos pangiriman:
    45-65days
    Komposisi  : 75% dibenzothiazyl disulfida
    25% pamawa jeung bantuan dispersing

    Penampilan  : partikel beige

    Kapadetan  : Ngeunaan 1,27 g / cm 3

    Ash : ≤7% 

    Fungsi  : JXBHgran MBTS-75 nyaéta akselerator kuasi-overspeed serbaguna kalawan kaamanan prosés alus anu bisa dipaké nyalira atanapi dina kombinasi kalayan accelerators lianna. Jeung dithiocarbamate akselerator -na geus diaktipkeun tur bisa nyegah scorch. Dina ngolah karét CR na curing di reureuh. JXBHgran MBTS-75 ngaronjatkeun kaamanan processing lamun dipaké dina kombinasi kalayan akselerator nu. The vulcanizate maké JXBHgran MBTS-75 boga lalawanan sepuh panas alus. 

    Dosage  : NR: 1.2-2.2 phr kalawan 2.0-3.0 phr walirang.
    NBR: 1.2-2.2 phr kalawan 0.2-2.0 phr walirang.
    SBR: 1.2-3.3 phr digabungkeun jeung 1.0-3.0 phr walirang

    aplikasi : Husus cocog pikeun karét butil, utamana dipaké di pabrik ban, butil jero tube, tape jeung produk karét panas-tahan

    Pakét  : 25 kg dina kotak karton jeung kantong poliétilén liner

    Neundeun  : kondisi Cool sarta garing, periode neundeun sataun.

    Rumus molekul  : C14H8N2S4

    Beurat molekul   : 332,50

    Jumlah CAS  : 120-78-5

    indikator teknis:         

    Penampilan: kaluar-bodas konéng bubuk atawa lampu
    titik lebur Kahiji: ≥170.0 ℃
    leungitna Élmu sarta: ≤0.30%
    Surti: ≤0.30%
    tabung résidu 150 μm: ≤ 0,10%
    résidu tabung 63 μm: ≤ 0,50%

    karét alam jeung rupa-rupa karét sintétik jeung akselerator, bisa ngahasilkeun datar tur sedeng speed vulkanisasi, hawa vulkanisasi nyaeta luhur, aya hiji signifikan pos-pangaruh, moal mimiti curing, operasi aman, gampang pikeun bubarkeun, ulah ngotoran, sepuh karét vulcanized . produk ieu dipaké curing nyalira slow, biasana mibanda thiuram kelas, dithiocarbamates, aldehida, akselerator guanidine sarta pamakéan, nyaéta G-tipe neoprene unggulan agén anti scorch. Utamana dipaké di pabrik ban, hoses, sapatu karét, tape jeung produk industri lianna. Dina neoprene ogé bisa maénkeun hiji plasticizer atawa reureuh peran agén.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    
    WhatsApp Online Chat!