JIAXING BEIHUA polimér ADDITVES CO., LTD.

153561906

aplikasi

1535683324122670

| ban |

Ban kedah tiasa ngadalikeun mobil iraha wae hawa kalawan stabilitas tinggi, durability tinggi jeung kapasitas beban alus. The dispersibility unggal aditif dina ban nangtukeun naha kualitas ban nyaeta seragam. Jiaxing Beihua pre-dispersed masterbatch ensures kagiatan komponén kayaning agén vulcanizing akselerator sarta ngurangan laju cacad produk. Ieu bisa dilarapkeun ka sagala rupa penjuru tina ban na tube batin. Cocog jeung campur kode hawa tiis.

| footwear |

Tombol kana kahirupan jasa tina sapatu perenahna di dampal suku. Dampal suku alus nyaéta cahya, ngagem-tahan sarta teu mibanda bau. The Soles goréng mindeng manggihan masalah kayaning gelembung hawa, cukup keusikan, sarta pegat handap. Aya ogé masalah penampilan kayaning présipitasi permukaan jeung discoloration. produk Jiaxing Beihua urang Éta bisa dilarapkeun ka bagian karét kayaning Soles na midsole jeung Eva foaming bagian, supados lalawanan maké tina dampal suku geus ningkat, midsole ieu merata foamed, jeung bahan karet bisa ngurangan salila processing pikeun mastikeun produk seragam kualitas.

1535683325899364
1535683325420979

| produk karét |

bagian pintonan kayaning produk karét, utamana mobil sealing strips, gaduh syarat tinggi dina beungeut cai, sarta aditif konvensional bisa ngabalukarkeun masalah penampilan kayaning umuran. Jiaxing Beihua Masterbatch migunakeun téhnologi husus pikeun mastikeun nu fineness produk tur mantuan Anjeun pikeun ngajawab masalah ieu. anjing laut minyak otomotif, tubing, jsb gaduh syarat kualitasna. Ieu diperlukeun pikeun mastikeun yén bahan dianggo dina suhu luhur atanapi pangleyur jeung ojah. dispersi henteu rata bakal greatly ngurangan hirup jasa tina produk. Lajeng masterbatch Jiaxing Beihua urang téh pilihan Anjeun.

| batur |

partikel masterbatch pre-dispersed séjén ogé bisa dipaké dina belts conveyor, rollers karét, kawat jeung kabel, plugs farmasi, capsules vulcanized jeung industri lianna.

1535683326980995


WhatsApp Online Chat!