JIAXING BEIHUA polimér ADDITVES CO., LTD.

Sakelompok jalma bisnis nyawalakeun di tempoan kotana reflected onto

kira-kira

Jiaxing Beihua Polimér bantu Co., Ltd.  didirikan dina 2010 ku Ibu kadaptar ti 73,155 juta yuan. Ieu mangrupakeun perusahaan tinggi-tech specializing dina produksi rupa pre-dispersed masterbatch. Pausahaan ieu lokasina di Jiashan Zheshang Élmu jeung Téhnologi Park. Hal ieu lokasina di puseur Shanghai, Hangzhou na Suzhou. Ieu enjoys angkutan merenah, lingkungan punjul sarta fasilitas nu ngarojong lengkep.

Pausahaan cooperates kalawan Beijing universitas Téknologi Kimia ngamekarkeun masterbatch karét pre-dispersed rupa. Ieu specializes di ngarengsekeun masalah ngolah jeung dispersi produk karét, ngaronjatkeun lingkungan operasi sarta optimizing proses produksi. Ieu boga ciri tina ngaronjatkeun kualitas produk, ngurangan laju cacad produk na nyimpen énergi. Téhnologi ieu ngajanggélék jadi produktivitas.

Dina hadir, garis produksi parusahaan jeung kaluaran taunan 6.000 ton geus sacara resmi nempatkeun kana produksi, sarta eta diperkirakeun gawé bareng jeung babaturan di imah na mancanagara nyieun hareup hadé.



WhatsApp Online Chat!