JIAXING BEIHUA polimér ADDITVES CO., LTD.

produsén profésional ti Pra-dispersed Masterbatch Produk.

pabrik urang aya di Jiashan Zheshang Élmu jeung Téhnologi Park.
Diajar deui
  • Lingkungan

    Lingkungan

    Pamakéan aditif karét pre-dispersed masterbatch kana ngaganti AIDS processing bubuk karét biasa, bisa ngurangan tur ngaleungitkeun haseup kimiawi jeung ngapung lebu.
  • Énergi-nyimpen

    Énergi-nyimpen

    Ngaronjatkeun éfék dispersi jeung kinerja processing, ngaronjatkeun kualitas produk, gampang ngagunakeun, ngurangan hawa campur kode, gudang nu panggampangna tur ukur otomatis
  • dispersi Alus

    dispersi Alus

    Ningkatkeun dispersi nu ngurangan waktu dispersi Jeung bisa minuhan sarat tina karét modern hawa tiis kontinyu campur kode

Tentang Kami

Jiaxing Beihua Polimér bantu Co., Ltd.  was established in 2010 with a registered capital of 73.155 million yuan. It is a high-tech enterprise specializing in the production of various pre-dispersed masterbatch. The company is located in Jiashan Zheshang Science and Technology…

  • 北 化 a

WhatsApp Online Chat!