Jiaxing BEIHUA polimer ADDITVES CO., LTD.

342343

REKRUTIMI

talent Idea

 

Ne përmbahet konceptit të punësuar njerëzit e parë. Çdo populli Beihua duhet të kuptojnë dhe të veprojnë në përputhje me standardet themelore profesionale. Ne duhet të kemi një nivel të lartë të realizimit kulturore dhe cilësi të mirë të biznesit, dhe ne mund të punojnë së bashku me Beihua në të njëjtën barkë dhe punë e vështirë. karaktere; Ne i përmbahet parimit të konkurrencës së drejtë dhe të shëndetshme, dhe të sigurojë një platformë të shkëlqyer për zhvillimin e vendeve të punës për çdo talentin; Ne të sigurojë çdo punonjës me kompensimin konkurruese dhe përfitimet, zhvillimin dhe trajnimin përsosur mundësitë personale, përmirësimin e vazhdueshëm në një mjedis të vështirë të punës për vlerën maksimale! .

Recruitment Information

pozitë

numër

detajet e punës

Ora releaseWhatsApp Online Chat!