Jiaxing BEIHUA polimer ADDITVES CO., LTD.

Grupi i njerëzve të biznesit diskutuar në pamje të qytetit reflektuar mbi

për

Jiaxing Beihua Polymer ndihmëse Co, Ltd  ishte themeluar në vitin 2010 me një kapital të regjistruar prej 73.155 milionë juan. Kjo është një sipërmarrje të teknologjisë e specializuar në prodhimin e masterbatch ndryshme para-shpërndarë. Kompania është e vendosur në Jiashan Zheshang Shkencës dhe Teknologjisë Park. Ajo është e vendosur në qendër të Shangai, Hangzhou dhe Suzhou. Ai gëzon transporti i përshtatshëm, mjedisin superiore dhe objektet e plotë mbështetëse.

Kompania bashkëpunon me Universitetin e Pekinit e Teknologjisë Kimike për të zhvilluar mirë masterbatch para të shpërndara gome. Është specializuar në zgjidhjen e problemit të përpunimit dhe shpërndarjes së produkteve të gomës, përmirësimin e mjedisit operativ dhe të optimizuar procesin e prodhimit. Ajo ka karakteristikat e përmirësimit të cilësisë së produktit, duke ulur normën defekt produktit dhe të kursimit të energjisë. Teknologjia është shndërruar në produktivitet.

Aktualisht, linja e kompanisë të prodhimit me një prodhim vjetor prej 6.000 ton është vënë zyrtarisht në prodhim, dhe pritet që të punojnë së bashku me miqtë në shtëpi dhe jashtë vendit për të krijuar një të ardhme më të mirë.WhatsApp Online Chat!