Jiaxing BEIHUA полимер ADDITVES CO., LTD.

342343

ВРАБОТУВАЊЕ

талент идеја

 

Ние се придржуваат кон концептот на вработување на луѓе во прв план. Секој Beihua луѓето мора да се разбере и да се придржуваат на основните професионални стандарди. Ние треба да имаат високо ниво на културна остварување и добар бизнис квалитет и можеме да работиме заедно со Beihua во ист брод и напорна работа. знаци; Ние се придржуваат на принципот на фер и здрава конкуренција, и да се обезбеди одлична платформа за развој за работа за секој талент; ние обезбеди секој вработен со конкурентни надомест и бенефиции, совршен можности за личен развој и обука, континуирано подобрување во предизвикувачки работна средина за максимална вредност! .

Recruitment Information

позиција

број

детали за работа

порака на времеWhatsApp Онлајн Chat!