Jiaxing BEIHUA полимер ADDITVES CO., LTD.

153561906

ПРИМЕНА

1535683324122670

| гуми |

Пневматиците мора да бидат во можност да го контролира автомобилот во секое температура со висока стабилност, висока издржливост и добар капацитет. На dispersibility на секој додаток во гумата одредува дали квалитетот на гумата е униформа. Jiaxing Beihua пред-дисперзирани masterbatch обезбедува на активноста на компоненти како што се vulcanizing агент за гас и се намалува стапката на дефект на производот. Тоа може да се примени во различни делови на гумата и внатрешна цевка. Погодно за ниска температура мешање.

| обувки |

Клучот за работниот век на чевлите лежи во единствен. Добрата единствена е светлина, отпорни на абење и нема мирис. Сиромашните стапала често имаат проблеми како што се воздушни меури, недоволно полнење, и скршени дното. Исто така, постојат изглед проблеми како што површината врнежи и промена на бојата. производи Jiaxing Beihua е Тоа може да се примени на гумени делови, како што се стапалата и midsole и ЕВА пена делови, така што е подобрена отпорност на абење на единствената, на midsole е еднакво пена и гума материјал може да се намали за време на обработката да се обезбеди подеднакво производ квалитет.

1535683325899364
1535683325420979

| Гумени производи |

Изглед делови како што се гумени производи, автомобилската запечатување ленти, имаат високи барања на површината, и конвенционалните адитиви можат да предизвикаат појава проблеми како што се спротивставувајќи. Jiaxing Beihua masterbatch користи специјална технологија за да се обезбеди на финост на производот и да ви помогне да се реши овој проблем. Автомобилски семеринзи, цевки, итн имаат високи барања за квалитет. Неопходно е да се осигура дека на материјали за работа под висока температура или растворувач и во движење. Нерамна дисперзија во голема мера ќе го намали работниот век на производите. Потоа masterbatch Jiaxing Beihua е вашиот избор.

| други |

Други пред-дисперзирани masterbatch честички, исто така може да се користи во подвижни ленти, гумени ролки, жица и кабел, фармацевтски приклучоци, вулканизирана капсули и други индустрии.

1535683326980995


WhatsApp Онлајн Chat!