Jiaxing BEIHUA полимер ADDITVES CO., LTD.

Група на деловни луѓе разговараат во поглед на градот се гледа излез

за

Jiaxing Beihua Полимер Помошни копродукции, Ltd  е основана во 2010 година со регистриран капитал од 73,155 милиони јуани. Тоа е високо-технолошки претпријатие од областа на производство на различни пред-дисперзирани masterbatch. Компанијата се наоѓа во Jiashan Zheshang Наука и технологија парк. Таа се наоѓа во центарот на Шангај, Хангжу и Суджоу. Таа ужива удобен превоз, чувствувате средина и целосна поддршка на објекти.

Компанијата соработува со Универзитетот во Пекинг за хемиска технологија за да се развие во ред пред-дисперзирани гума masterbatch. Тој е специјализиран во решавање на проблемот на обработка и дисперзија на гумени производи, подобрување на оперативната средина и оптимизирање на процесот на производство. Тој има карактеристики на подобрување на квалитетот на производот, намалување на стапката производ дефект и заштеда на енергија. Технологија се трансформира во продуктивноста.

Во моментов, линија за производство на компанијата со годишно производство од 6.000 тони е официјално стави во производство, а се очекува да работат заедно со пријателите во земјата и странство да се создаде подобра иднина.WhatsApp Онлајн Chat!