Jiaxing BEIHUA Polymer ADDITVES CO., LTD.

342343

recruitment

Talent Idea

 

Kita bakal kanggo konsep makaryakke wong pisanan. Saben wong Beihua kudu ngerti lan ana dening standar profesional dhasar. We kudu duwe tingkat dhuwur saka kasel budaya lan kualitas apik bisnis, lan kita bisa bebarengan karo Beihua ing prau padha lan hard karya. karakter; Kita bakal kanggo prinsip kompetisi sing padha lan sehat, lan nyedhiyani platform pangembangan proyek banget kanggo saben bakat; kita nyedhiyani saben pegawe karo rugi competitive lan keuntungan, sampurna pembangunan lan latihan kesempatan pribadi, dandan dadi ing lingkungan karya tantangan kanggo maksimum Nilai! .

Recruitment Information

posisi

nomer

rincian proyek

wektu release



Tampilan Online Chat!