Jiaxing BEIHUA Polymer ADDITVES CO., LTD.

JXBHgran vulkanisasi accelerators Masterbatch MBTS (DM) -75

Short Description:

HTB1YUFLoASWBuNjSszdq6zeSpXaE


  • Potongan: US $ 0,75 - 6,5 / kilogram
  • Min.Order Quantity: 5000 Kilogram / kilogram
  • Sumber Kabisan: 5000 Kilogram / kilogram saben Minggu
  • Details Packaging: Kanggo 25kg / kothak
  • Port: Ningbo Port
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Koleksi Product:
    partikel colloidal vulkanisasi accelerator
    katon:
    partikel Beige
    Kapadhetan:
    About 1.27g / cm3
    Packaging:
    25 kg / kothak
    Angka CAS:
    120-78-5
    aplikasi: 
    Tapak, Hose, Conveyor Belt, Soles
    Wektu Sample:
    3-5 dina
    Delivery Time:
    45-65days
    Komposisi  : 75% dibenzothiazyl disulfide
    25% operator lan sepindah dispersing

    Katon  : partikel Beige

    Kapadhetan  : About 1.27 g / cm 3

    Ash : ≤7% 

    Fungsi  : JXBHgran MBTS-75 punika accelerator gabungan-overspeed Versatile karo safety proses apik sing bisa digunakake piyambak utawa ing kombinasi karo accelerators liyane. Kanthi dithiocarbamate accelerator aktif lan bisa nyegah mbrangas. Ing Processing karet CR lan ngruwat ing wektu tundha. JXBHgran MBTS-75 mbenakake safety Processing nalika digunakake ing kombinasi karo akselerator. The vulcanizate nggunakake JXBHgran MBTS-75 tahan tuwa apik panas. 

    Dosis  : NR: 1.2-2.2 PHR karo 2.0-3.0 PHR belerang.
    NBR: 1.2-2.2 PHR karo 0.2-2.0 PHR belerang.
    SBR: 1.2-3.3 PHR digabungake karo 1.0-3.0 PHR belerang

    aplikasi : Utamané cocok kanggo karet anisol, utamané dipigunakaké ing Pabrik ban, anisol utama tabung, tape lan produk karet panas-tahan

    Paket  : 25 kg ing kothak karton karo tas poliethelin liner

    Storage  : kahanan Cool lan garing, periode panyimpenan saka setahun.

    Rumus molekul  : C14H8N2S4

    Bobot molekul   : 332,50

    Angka CAS  : 120-78-5

    pratondho Technical:         

    Katon: mati-putih kuning wêdakakêna utawa cahya
    titik leleh First: ≥170.0 ℃
    mundhut Heating: ≤0.30%
    Ash: ≤0.30%
    Sieve turahan 150 μm: ≤ 0,10%
    turahan Sieve 63 μm: ≤ 0,50%

    karet alam lan macem-macem karet sintetik karo accelerator, bisa gawé warata lan medium kacepetan vulkanisasi, suhu vulkanisasi dhuwur, ana wujud kirim-efek, ora awal ngruwat, operasi aman, gampang kanggo mbubarake, ora ngregedi, tuwa vulcanized karet . Produk iki digunakake ngruwat piyambak alon, biasane karo thiuram kelas, dithiocarbamates, Aldehida, accelerator guanidine lan nggunakake, iku tipe G neoprene banget agen anti-mbrangas. Utamané dipigunakaké ing Pabrik ban, hoses, sepatu karet, tape lan produk industri. Ing neoprene uga bisa muter plasticizer utawa tundha peran agen.


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    
    Tampilan Online Chat!