Jiaxing BEIHUA Polymer ADDITVES CO., LTD.

153561906

APLIKASI

1535683324122670

| ban |

Ban kudu bisa kanggo ngontrol mobil ing sembarang suhu karo stabilitas, kekiatan dhuwur lan kapasitas mbukak apik. The dispersibility saben aditif ing ban nemtokake apa kualitas ban punika seragam. Jiaxing Beihua wis buyar masterbatch njamin kegiatan saka komponen kayata agen vulcanizing accelerator lan nyuda tingkat kekurangan prodhuk. Sampeyan bisa Applied kanggo macem-macem bagian saka ban lan utama tabung. Cocog kanggo nyawiji suhu kurang.

| Footwear |

Tombol kanggo urip layanan saka shoes dumunung ing sawijine. Tlapak apik iku cahya, nyandhang-tahan lan wis ana ambu ora enak. Tlapak miskin asring duwe masalah kayata umpluk online, boten cecek Isi, lan Broken ngisor. Ana uga masalah katon kayata udan lumahing lan discoloration. produk Jiaxing Beihua Iku bisa Applied kanggo bagean karet kayata soles lan midsole lan EVA foaming bagean, supaya resistance nyandhang tunggal wis apik, midsole wis roto-roto foamed, lan materi karet bisa suda sak Processing kanggo mesthekake produk seragam kualitas.

1535683325899364
1535683325420979

| produk karet |

bagean katon kayata karet, utamané automobile sealing ngudani, duwe syarat dhuwur ing lumahing, lan aditif conventional nyebabake masalah katon kayata pitting. Jiaxing Beihua Masterbatch migunakake teknologi khusus kanggo njamin fineness prodhuk lan mbantu ngatasi masalah iki. asu laut lenga Automotive, bunder dhowo, etc. duwe syarat kualitas dhuwur. Sampeyan perlu kanggo mesthekake yen bahan bisa ing suhu dhuwur utawa solvent lan ing gerakan. sawur ora rata bakal nemen ngurangi urip layanan saka produk. Banjur masterbatch Jiaxing Beihua iku pilihan.

| Others |

partikel masterbatch wis buyar liyane uga bisa digunakake ing sabuk conveyor, rollers karet, kabel lan kabel, dihubungake pharmaceutical, kapsul vulcanized lan industri.

1535683326980995


Tampilan Online Chat!