Jiaxing BEIHUA Polymer ADDITVES CO., LTD.

Grup wong bisnis ngrembakaken ing tampilan kutha dibayangke dhateng

About

Jiaxing Beihua Polymer tambahan Co., Ltd.  iki diadegaké ing 2010 kanthi ibukutha kedhaftar saka 73,155 yuta Yuan. Iku perusahaan dhuwur-tech sing spesialisasine ing produksi macem-macem wis buyar masterbatch. Perusahaan dumunung ing Jiashan Zheshang Ilmu lan Teknologi Park. Dumunung ing tengah kutha Shanghai, Hangzhou lan Suzhou. Iku seneng transportasi trep, lingkungan unggul lan prasarana lengkap.

Perusahaan cooperates karo Beijing University of Teknologi Kimia kanggo berkembang masterbatch karet wis buyar nggoleki. Iku spesialisasi mecahaken masalah Processing lan sawur produk karet, Ngapikake lingkungan operasi lan optimalisasi ing proses produksi. Wis karakteristik Ngapikake kualitas produk, ngurangi tingkat kekurangan produk lan nyimpen energi. Teknologi wis rubah menyang produktivitas.

Ing saiki, baris produksi perusahaan karo output taunan saka 6,000 ton wis resmi sijine menyang produksi, lan kaajab bisa bebarengan karo kanca-kanca ing ngarep lan luar negeri kanggo nggawe mangsa luwih.



Tampilan Online Chat!