Jiaxing BEIHUA Polymer ADDITVES CO., LTD.

Produsèn profesional saka Pre-buyar Masterbatch Products.

pabrik kita dumunung ing Jiashan Zheshang Ilmu lan Teknologi Park.
sinau More
  • Lingkungan

    Lingkungan

    Panggunaan aditif karet wis buyar masterbatch kanggo ngganti aids Processing wêdakakêna karet biasa, bisa ngurangi lan ngilangke kumelun kimia lan kloter bledug.
  • Energy-saving

    Energy-saving

    Nambah efek sawur lan kinerja Processing, nambah kualitas produk, gampang kanggo nggunakake, ngurangi suhu nyawiji, panyimpenan gampang lan pangukuran otomatis
  • sawur banget

    sawur banget

    Nambah sawur ngurangi wektu sawur Lan bisa syarat karet modern suhu kurang dadi nyawiji

Babagan awake dhewe

Jiaxing Beihua Polymer tambahan Co., Ltd.  was established in 2010 with a registered capital of 73.155 million yuan. It is a high-tech enterprise specializing in the production of various pre-dispersed masterbatch. The company is located in Jiashan Zheshang Science and Technology…

  • 北 化 a

Tampilan Online Chat!